Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendiricileri Üsküdar Üniversitesinde

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen 2018 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında kalite değerlendiricileri Üsküdar Üniversitesinde saha ziyaretlerine başladı.

Prof. Dr. Mustafa Solak, Prof. Dr. Belma Gümüşel, Prof. Dr. Bülent Eker, Prof. Dr. Bülent Yeşilata, Doçent Dr. Ebru Yüksel Haliloğlu, Uzm. Nezihe Er’den oluşan değerlendirme takımı Üsküdar Üniversitesinde saha ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendiricileri Üsküdar Üniversitesinde 2

Takım ilk olarak Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Mütevelli Heyet Başkanı Furkan Tarhan ile görüştü.

Kalite ve İnsan Kaynakları Direktörü Serdar Karagöz’ün de eşlik ettiği saha ziyaretlerinde takım üyeleri, Üsküdar Üniversitesinin tüm yerleşkelerini ziyaret ederek, eğitim-öğretim ve AR-GE tesisleri ile öğrencilere sağlanan destek hizmetlere ve imkânlara ilişkin tüm alanlara yönelik incelemelerde bulunuyor.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendiricileri Üsküdar Üniversitesinde 3

Ziyaretler 3 gün sürecek.