Yeni Medya ve Aile Çalıştayı Üsküdar Üniversitesinde gerçekleşecek

Yeni medyanın aile üzerindeki etkilerini tartışmak ve çözüm önerileri sunmak için Üsküdar Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi ortaklığında bir çalıştay düzenlenecek.

Yeni Medya ve Aile Çalıştayı Üsküdar Üniversitesinde gerçekleşecek

27 Mart 2019 tarihinde Üsküdar Üniversitesinde gerçekleşecek ‘Yeni Medya ve Aile Çalıştayı’ nda Yeni medya teknolojilerinin aile hayatını ve aile ilişkilerini nasıl etkilediği, akademisyenler, bürokratlar ve yeni medya uzmanları tarafından masaya yatırılacak.
Konuyla ilgili problemlere somut çözüm önerileri üretilmesi hedeflenen çalıştayın sonuçları kamuyla da paylaşılacak.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi, İnsan Odaklı İletişim Merkezi İLİMER,  İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi, Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi TARMER ile Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin ortak olarak düzenleyeceği çalıştayın hazırlık toplantısı Doç. Dr. Deniz Yengin ve Tarmer Vekil Müdürü Ayten Çalış’ın ziyaretiyle Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesinde yapıldı.

Üsküdar Üniversitesi Stratejik Araştırma ve Geliştirme Kulübü (ÜSAK) de etkinliğe destek verecek.
İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, Dekan yardımcısı Dr. Şaha Özpınar, Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Gül Esra Atalay, ÜSAK Başkanı Nihal Koncu Akhuy’un katıldığı hazırlık toplantısında çalıştayın yol haritası şekillendi.Program ileriki bir tarihte kamuoyuna duyurulacak.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)