Stratejik Araştırma ve Geliştirme Kulübü açıldı


Stratejik Araştırma ve Geliştirme Kulübü açıldı

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi 3.sınıf Reklam Tasarımı öğrencileri tarafından kurulan Stratejik Araştırma ve Geliştirme Kulübü Açılış ve Tanışma kokteyli Üsküdar Üniversitesi Nermin Tarhan konferans salonunda gerçekleştirdi.

Stratejik Araştırma ve Geliştirme Kulübü açıldı 2“Çok aktif bir grup” 

Açılış konuşmasını kulübün danışman hocası İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Gül Esra Atalay yaptı. Atalay konuşmasında kulübün çok aktif bir kulüp olduğunu, kulüp ile birlikte olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Programın sunuculuğunu Reklam Tasarımı ve İletişim Fakültesi öğrencisi Hatice Nur Kapçı’nın yaptı.


Stratejik Araştırma ve Geliştirme Kulübü açıldı 3

“Üsküdar Üniversitesinde hayallerimizi gerçekleştiriyoruz”

Stratejik Araştırma Ve Geliştirme Kulübü Başkanı Araştırmacı Nihal Konçu Akhuy da sloganlarının “Araştırmadan bilemezsin” olduğunu ve bu yolda ilerlediklerini söyledi.

Üsküdar Üniversitesinde hayallerini gerçekleştirebildiğini ve herkesin Üsküdar Üniversitesinde hayallerini gerçekleştirebileceğini vurguladı. Projelerinden de bahseden Akhuy; 2019 senesi içerisinde bilimsel konulu araştırma makalelerini kapsayan “Üsküdar Üniversitesi Nevzat Tarhan Bilimsel Araştırma Ödülleri” adı altında bir yarışma düzenleyeceklerini de söyledi.

Stratejik Araştırma ve Geliştirme Kulübü açıldı 4

Diğer Üniversitelerle iletişim halinde olduklarını, birlikte bir çalıştay gerçekleştireceklerinin haberini veren Akhuy çalışmalarında her türlü desteği sağlayan Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’a, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör ve Dr. Öğretim Üyesi Gül Esra Atalay’a teşekkürlerini sundu.

Stratejik Araştırma ve Geliştirme Kulübü açıldı 5

Kulübün kurucu üyeleri Üsküdar Üniversitesi öğrencileri Tugay Candan, Hatice Nur Kapçı, Gülseren Çoban, Kerem Arslan, Asena Dürüst, Cansel Tali kulüp hakkındaki düşüncelerinden ve heyecanlarından bahsetti.

Kerem Arslan ,Ecem Genç, Eren Köse ve Celal Emre Demir ‘in  Müzik şöleni ile devam eden program, uluslararası öğrencilerden oluşan Erasmus kulübü öğrencilerinin dans gösteriminin ardından  teşekkür belgelerinin  takdimi ile sona erdi.

Stratejik Araştırma ve Geliştirme Kulübü açıldı 6

Stratejik Araştırma ve Geliştirme Kulübü açıldı 7
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)