Üsküdar Üniversitesi TÜSEB'i ziyaret etti

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk ile öğretim üyeleri Doç. Dr. Türker Ergüzel ve Doç. Dr. Barış Metin, TÜSEB Genel Sekreteri Prof. Dr. Bayram Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Toplantıya TÜSEB Türkiye Halk Sağlığı ve Kronik Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. İlhan Satman’ın yanı sıra TÜSEB Daire Başkanları ve Müşavirleri de katıldı.

Toplantıda, TÜSEB’in çalışmaları ve Ar-Ge projelerine yönelik destek programları ele alındı.

TÜSEB’in bilimsel araştırma proje destek programları için 2019 yılı içerisinde çağrıya çıkmayı planladığını belirten TÜSEB Genel Sekreteri Yılmaz, ülkemizin sağlık alanındaki dışa bağımlılığın azaltılabilmesi için bilimsel ekosistemin kurulmasının önemine ve TÜSEB’in buradaki rolüne dikkat çekti.

Üsküdar Üniversitesi TÜSEB'i ziyaret etti 2