Power App Üsküdar Üniversitesinde

Power App Üsküdar Üniversitesinde

Her hafta bir üniversite kampüsünü gezen Power App’in bu haftaki durağı Üsküdar Üniversitesi oldu. Öğrencilerle röportaj yapan Power App, yarışmalar düzenleyerek birçok öğrenciye konser bileti ve cd hediye etti.

Power App Üsküdar Üniversitesinde 2

“Stüdyo kapılarımız tüm öğrencilerimize açık”

Yarışma ve röportajların ardından Üsküdar Üniversitesini gezen Power App’in ilk durağı televizyon ve radyo stüdyoları oldu. Kurumsal İletişim Direktörlüğü Kurgu Sorumlusu Ayça Türk televizyon programcılığı hakkında merak edilenleri yanıtladı. Türk, bilgi birikim ve deneyim kazanmak isteyen her öğrenciye bölüm, fakülte fark etmeksizin stüdyo kapılarının açık olduğunu belirtti.

Power App Üsküdar Üniversitesinde 3

“Radyo yayınlarına yoğun talep ve ilgi var”

Televizyon stüdyosu ardından yine Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke’de bulunan radyo stüdyolarını ziyaret eden Power App ekibi Kurumsal İletişim Direktörlüğü’nde Kurgu Uzmanı aynı zamanda ÜÜ Radyo sorumlusu olarak görev alan Emrah Korkunç ile röportaj gerçekleştirdi. Üsküdar Üniversitesi radyo yayınları hakkında bilgi veren Korkunç, radyo yayınlarının yeni başlamasına rağmen yoğun talep ve ilgi gördüğünü belirtti.

Power App Üsküdar Üniversitesinde 4

Power App’in ikinci durağı Güney Yerleşke

Power App ekibi merkez yerleşke ardından Üsküdar Üniversitesi Güney Yerleşkede bulunan mac laboratuvarlarını, televizyon ve radyo stüdyolarını gezdi.

Power App Üsküdar Üniversitesinde 5   
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)