İletişim Fakültesi Namık Kemal Kütüphanesi hizmete açıldı

İletişim Fakültesi Namık Kemal Kütüphanesi hizmete açıldı

Üsküdar Üniversitesi Güney Yerleşke İletişim Fakültesinde zengin arşivi ve konforlu çalışma alanıyla yeni bir kütüphane açıldı. Namık Kemal Kütüphanesi çok sayıda kaynağa erişim imkânı sunuyor.

Üsküdar Üniversitesinde kütüphanecilik geleneği güçlenerek devam ediyor. Merkez ve Çarşı Yerleşkelerdeki kütüphanelere ek olarak şimdi de Güney Yerleşkede yeni bir kütüphane açıldı.

İletişim Fakültesi Namık Kemal Kütüphanesi hizmete açıldı 2

Çok sayıda basılı kitap, dergi ve gazetenin yanı sıra e kitap, e dergi ve e gazete arşivleriyle,  e bağlantılarıyla ve kütüphaneler arası ödünç alma yöntemiyle Üsküdar Üniversitesinde kütüphanecilik hizmetleri oldukça iddialı bir anlayışla ilerliyor.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör kütüphanelerimizde yalnızca kaynak taranması veya kitap ödünç alınması değil, aynı zamanda da öğrencilerimiz için çok konforlu çalışma ortamları bulunmaktadır diyerek “24 saat açık kütüphanelerimizde öğrencilerimiz gerek sanal gerekse basılı  ortamda istedikleri kaynaklara ulaşabilmekte, kütüphanelerimizin sessiz ve konforlu ortamında çalışmalarını sürdürebilmektedirler” ifadelerini kullandı.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)