Ergoterapi bölümü seminerlerinin konuğu Dr. Yeşim Ünveren oldu

Üsküdar Üniversitesi Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevda Asqarova’nın öncülüğünde işlenen Rehabilitasyonda İnterdisipliner Yaklaşım dersine, Duyu Bütünleme Uzmanı Fzt. Dr. Yeşim Ünveren konuk oldu.

Ergoterapi’nin öneminden ve daha önce uluslararası çalıştığı Ergoterapistlerden bahseden Dr. Yeşim Ünveren, çocuklarla başlayan serüveni ve öğrenme güçlüğü hakkında bilgiler verdi. Ünveren, daha çok harfler, şekiller, renkler, sağ-sol karıştırması ve hikâye sıralaması konusunda problem yaşayan çocukların nasıl tedavi olması gerektiğini anlattı.

Ergoterapi bölümü seminerlerinin konuğu Dr. Yeşim Ünveren oldu 2

Dr. Yeşim Ünveren, duyu bütünlemenin çocuklar üzerinde öğrenme potansiyelini büyük ölçüde ortaya çıkardığını aktararak, çocukların sürekli bir kılavuza ihtiyaç duyduklarını belirtti. Ünveren, dersin sonunda öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevda Asqarova katılımlarından dolayı Dr. Yeşim Ünveren’e çiçek takdim etti.

Ergoterapi bölümü seminerlerinin konuğu Dr. Yeşim Ünveren oldu 3