UİGAD Yönetim Kurulu Üsküdar İletişim’i ziyaret etti

UİGAD Yönetim Kurulu Üsküdar İletişim’i ziyaret etti

Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (UİGAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni ziyaret ederek Dekan Prof. Dr. Nazife Güngör ile Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan’la görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette UİGAD Başkanı İzzet Aydın, UİGAD Başkan Vekili Yasemin Yıldırım, UİGAD Genel Sekreteri Selçuk Taşdemir, UİGAD Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Gül ve UİGAD Arapça çevirmeni Mualla Böleli yer aldı.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, fakülte olarak sektörle ve sektörü temsil eden derneklerle görüş alışverişi ve işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını, uygulama derslerine sektörden uzmanları getirdiklerini, dersler, uygulamalar ve etkinliklerle öğrencileri geleceğe en iyi biçimde hazırlamaya çalıştıklarını belirtti.

UİGAD Yönetim Kurulu Üsküdar İletişim’i ziyaret etti 2

Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Gazetecilik yeni medya ile iç içe geçmiş durumda”

Yeni Medya ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan da UİGAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ve bölüm olarak UİGAD gibi medya sektörünü temsil eden dernekleri ve kuruluşları Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü’nün dış paydaşı olarak nitelendirdiklerini söyledi. Gazeteciliğin günümüzde yeni medya ile iç içe geçtiğini belirten İrvan, UİGAD’ın yeni bir dernek olarak internet medyasının sorunlarının çözümüne katkı sunmada başarılı olmasını diledi.

Gazetecilik internete evrildi

UİGAD Genel Başkanı İzzet Aydın da dernek ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gazeteciliğin internete evrildiğine vurgu yapan Aydın, iletişim fakültelerindeki akademisyenlerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak istediklerini ifade etti. İzzet Aydın, misafirperverliğinden dolayı Yeni Medya ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan’a bir teşekkür plaketi verdi.

UİGAD Yönetim Kurulu Üsküdar İletişim’i ziyaret etti 3

İnternet gazeteciliğinin imkânları ve sorunları panelde irdelenecek

Ziyaret kapsamında Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü’yle UİGAD’ın işbirliğinin bir göstergesi olarak internet gazeteciliğinin imkânlarının ve sorunlarının irdeleneceği bir panel planlandı. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan’ın yöneteceği panelde UİGAD Başkanı İzzet Aydın, UİGAD Başkan Vekili ve Kent Meydanı gazetesi yazı işleri müdürü Yasemin Yıldırım, İhlas Haber Ajansı’ndan Cenk İşver ile Yeni Söz gazetesi haber müdürü Fırat İpek konuşmacı olarak yer alacaklar. Panel, 25 Ekim Perşembe günü İletişim Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilecek.   
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)