İş birliği anlaşması Logos dergisinde geniş yer buldu

Üsküdar Üniversitesi ile Azerbaycan da hizmet veren Logos psikolojik konuşma merkezinin Haziran ayında imzaladıkları işbirliği anlaşması Logos dergisinin Eylül sayısında geniş yer buldu.

Eğitim ve sağlık alanında iki kurumun işbirliği anlaşması ses getirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Azerbaycan’da yayınlanan Logos Dergisi Eylül sayısında iş birliği anlaşmasına geniş yer verdi.

Eğitim ve sağlık alanında iş birliği anlaşması

Üsküdar Üniversitesi ve Azerbaycan Logos Psikoloji ve Konuşma Terapisi Merkezinin eğitim ve sağlık alanındaki işbirliği, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Logos merkezinin yöneticisi Terane Memmedova arasında imzalanmıştı.

Yapılan anlaşma sonrası Logos'un davetiyle Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi yöneticileri Bakü'de Logos tarafından ağırlandı. Toplantıya Üsküdar Üniversitesi Genel Sekreteri Selçuk Uysaler, Erasmus Kurum Koordinatörü, Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular ile NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Tıbbi Direktör Yardımcısı, Uluslararası Hasta Hizmetleri yöneticisi Dr. Hanifi Devrim de katılmıştı.