Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Üyesi E. General Adnan Tanrıverdi’ye yeni görev

Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Üyesi E. General Adnan Tanrıverdi’ye yeni görev

Üsküdar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi, ASDER Onursal Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı E. General Adnan Tanrıverdi, Cumhurbaşkanlığı bünyesinde oluşturulan Güvenlik Politikaları Kurulu üyeliğine getirildi.

Cumhurbaşkanlığı Güvenlik Politikaları Kurulu’nda E. General Adnan Tanrıverdi’nin yanı sıra  Prof. Çağrı Erhan, Prof. Burhanettin Duran, Prof. Gülnur Aybet, Prof. Beril Dedeoğlu, Doçent İbrahim Kalın, İlnur Çevik, Dr. İsmail Safi, Doçent Mehmet Akif Kireçci, Prof. Mesut Hakkı Caşın, Prof. Nurşin Ateşoğlu Güney ve Prof. Seyit Sertçelik de yer alacak.
 
Cumhurbaşkanlığı Güvenlik Politikaları Kurulu’nun Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak ve bir başkanvekili seçilecek. Kurul, Cumhurbaşkanınca alınacak kararlar ve oluşturulacak politikalarla ilgili öneriler geliştirecek, küresel rekabete karşı strateji ve politika önerileri yapacak.
 
Yeni görevinde Tanrıverdi'yi kutlayan Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, "Mütevelli Heyeti üyemizin bu görevde olması bizleri gururlandırıyor" dedi.


 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)