Prof. Dr. Sevil Atasoy’dan yeni adli bilimler binası müjdesi

Prof. Dr. Sevil Atasoy’dan yeni adli bilimler binası müjdesi

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Adli Bilimler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy Adli Bilimler ve Otopsi Yardımcılığı bölümlerini kazanan birinci sınıf öğrencilerini ikinci sınıflarla tanıştırmak için bir etkinlikte buluşturdu. Atasoy, yapım aşamasında olan yeni Adli Bilimler binasının bitmesine çok az kaldığını söyledi.

“Üst sınıflarınız sizin mihmandarınız olacak”

Merkez Yerleşke Ayhan Songar konferans salonunda düzenlenen etkinlikte birinci sınıflara yönelik yaptığı konuşmada “Biz bir aileyiz” vurgusu yapan Atasoy, ikinci sınıftaki öğrencilere de birinci sınıflara yardımcı olmaları konusunda onlardan destek istedi.
Sonrasında sırasıyla bölüm hocalarını tanıtan Atasoy, kapılarının her zaman bütün öğrencilere açık olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Sevil Atasoy’dan yeni adli bilimler binası müjdesi 2

“Adli Bilimler yeni binasında çok daha fazla aktif olacak”

Yapım aşamasında olan yeni Adli Bilimler binasının bitmesine çok az kaldığını müjdeleyen Atasoy, “yeni binamızda çok daha gelişmiş, yenilikçi projelerle sahalarda olacağız bunun için öğrencilerimizin desteğine ve azmine ihtiyacımız var” dedi.

Etkinlik sonunda geçtiğimiz yıl Adli Bilimler ve Otopsi Yardımcılığı öğrencilerinin birlikte kurmuş olduğu Adli Bilimler ve Ceza Adaleti Kulübünün yeni başkanları seçildi. Kulüp başkanlığını Otopsi Yardımcılığı ikinci sınıf öğrencisi Muhammet Aksar üstlenirken, Kulüp eş başkanı Adli bilimler ikinci sınıf öğrencisi Pelin Su Gençay oldu.

Prof. Dr. Sevil Atasoy’dan yeni adli bilimler binası müjdesi 3
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)