Üsküdar Üniversitesi öğrenci oryantasyonu başladı

Üsküdar Üniversitesi öğrenci oryantasyonu başladı

Üsküdar Üniversitesi 2018-2019 akademi yıl öncesi öğrencileri her yönüyle bilgilendiriliyor. Akademik ve idari kadronun katılımıyla gerçekleştirilen oryantasyon programında üniversitenin tüm işleyişi ve çalışmaları öğrencilere anlatılıyor.

Oryantasyon programının ilki İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelikti. Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans salonunda bir araya gelen öğrenciler üniversitenin çalışmalarına ve işleyişine ilişkin her yönüyle bilgilendirildi.

Üsküdar Üniversitesi öğrenci oryantasyonu başladı 2

“Üniversite yaşantısını lise yaşantısından farklılaştırın!”

Programın ilk bölümünde Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan öğrencilere üniversitenin kapısından girerken ne hissedildiğinin önemli ama çıkarken hissedilenin çok daha önemli olduğunu vurguladı. Arıboğan “üniversite yaşantısını lise yaşantısından farklılaştırın, öncelikle persfektinizi geliştirmeye çalışın” dedi.

Üsküdar Üniversitesi öğrenci oryantasyonu başladı 3

“Geleceğe çok yakın duruyor olmanız lazım”

Bilginin, kendini geliştirmenin ve diplomanın önemine de değinen Arıboğan,  “diplomanızı anlamlı kılacaksınız çünkü artık herkesle rekabet içindesiniz onun için çok hazır, çok donanımlı ve geleceğe çok yakın duruyor olmanız lazım o yüzden bu yolda birlikte yürümeye hoş geldiniz” dedi.

Üsküdar Üniversitesi öğrenci oryantasyonu başladı 4

Programın devamında Kurumsal İletişim, Öğrenci İşleri, Bilgi Teknolojileri, Sağlık Kültür ve Spor, Kütüphane Dokümantasyon Direktörlüğü, Kariyer Merkezi Direktörlüğü ile Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü öğrencilerle tanışarak birimleriyle ilgili bilgilendirme yaptı.Oryantasyon programları diğer fakültelerle devam edecek.

https://uskudar.edu.tr/afis/2018-2019%20-akademik-oryantasyon.pdf

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)