Harran Üniversitesinde yılın ilk dersini Prof. Dr. Besti Üstün verdi

Harran Üniversitesi 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı açılışı Sağlık Bilimleri Fakültesi töreni ile başladı. Yılın ilk dersini Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Besti Üstün verdi.

Üstün,  hemşirelikte çalışma yöntemlerini anlattı.

Osmanbey Yerleşkesi Prof. Dr. Hüseyin Apan Konferans salonunda düzenlenen açılış programına Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Sarıışık, Prof. Dr. Bürhan Akpunar, Fakülte Dekanları, Üniversite Genel Sekreteri, Öğretim Elemanları ve öğrenciler katıldı.

Harran Üniversitesinde yılın ilk dersini Prof. Dr. Besti Üstün verdi 2

Hemşirelikte çalışma yöntemleri

Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Besti Üstün “Hemşirelikte Çalışma Yöntemi” başlığıyla öğrencilere, mesleki konuda neler yapacaklarını, örnek ve lider bir hemşirenin nasıl olabileceğini anlattı.

Yaklaşık 2 saat süren program, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.