Akademisyenlerin başucu kitabı raflarda yerini aldı

Akademisyenlerin başucu kitabı raflarda yerini aldıÜsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dahili Tıp Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Eker’in birlikte kaleme aldıkları “Giriş Kapısı Akademisyenliğe İlk Adım” kitabı okuyucuları ile buluştu.

Kitapta, akademisyen olmak isteyen kişiler için önemli bilgilerin yer aldığı, nasıl öğretim üyesi olunur? Öğretim üyesi ile bilim insanının arasındaki farklılıklar, öğretmenlikle öğretim üyeliğinin karıştırılmaması gerektiği gibi önemli konular yer alıyor.

Sage Yayıncılık tarafından çıkan, Prof. Dr. Haydar Sur ve Prof. Dr. Hasan Hüseyin Eker’in kaleme aldıkları, Prof. Dr. Nilgün Sarp’ın da yazılarının bulunduğu “Giriş Kapısı Akademisyenliğe İlk Adım” kitabı akademisyenler için bir başucu kitabı olacak.

Kitapta;

• Üniversite Kültürü, Ortaya Çıkışı ve Evrimi