Doç. Dr. Hüseyin Ozan Tekin’e, Genç Bilim İnsanı Ödülü

Üsküdar Üniversitesi SHMYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Ozan Tekin, fizik bilimindeki üstün bilimsel başarıları dolayısıyla 34. Uluslararası Türk Fizik Derneği Kongresi’nde 2018 Yılı Prof. Dr. Şevket Erk Genç Bilim İnsanı Ödülü’ne layık görüldü.

Türkiye’de her yıl en başarılı bilim insanlarına verilen Prof. Dr. Şevket Erk Genç Bilim İnsanı Ödülü’nün bu yılki sahibi Doç. Dr. Hüseyin Ozan Tekin oldu.

Üsküdar Üniversitesi SHMYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Ozan Tekin’e, 34. Uluslararası Türk Fizik Derneği Kongresi’nde fizik bilimindeki üstün bilimsel başarıları dolayısıyla 2018 Yılı Prof. Dr. Şevket Erk Genç Bilim İnsanı Ödülü verildi.

Doç. Dr. Hüseyin Ozan Tekin’e, Genç Bilim İnsanı Ödülü 2

Kongrenin açılış seramosinde düzenlenen ödül törenine YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve birçok üniversitenin rektörleri katılıdı.