Tercih günlerinin yorgunluğunu yemekte attılar

Tercih günlerinin yorgunluğunu yemekte attılar

16 Temmuz’da başlayan Üsküdar Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 14 Ağustos’ta sona eriyor. Bu süreçte yoğun bir dönem geçiren, aday öğrencilere ve velilere danışmanlık yapan, görevli öğrenci, akademik ve idari personeller Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesinin bahçesinde gerçekleştirilen akşam yemeğinde yorgunluklarını attı.

Doğru tercih, bölüm ve üniversite için Üsküdar Üniversitesinden rehberlik hizmeti alan adaylar, güçlü akademik kadrodan bölümlerle ilgili, rehber hocalardan da tercihlerine ilişkin bilgiler aldı.

Tercih günlerinin yorgunluğunu yemekte attılar 2

Adaylar, üniversitenin yerleşkelerini de gezerek laboratuvar ve tüm lokasyonları inceleyerek üniversiteyi tanıma imkânı buldu.

Yoğun bir tercih, tanıtım günlerini geride bırakan görevli öğrenci, akademik ve idari kadro Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi bahçesinde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Tercih günlerinin yorgunluğunu yemekte attılar 3

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Mütevelli Heyet Başkanı A. Furkan Tarhan, İDER Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Tarhan, Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Mehmet Zelka, Prof. Dr. Muhsin Konuk, Prof. Dr. Sevil Atasoy, Genel Sekreter Selçuk Uysaler ile Fakülte Dekan ve öğretim üyelerinin de katıldığı akşam yemeğinde öğrenciler müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar geçirdi.

Tercih günlerinin yorgunluğunu yemekte attılar 4

Tercih günlerinin yorgunluğunu yemekte attılar 5

Tercih günlerinin yorgunluğunu yemekte attılar 6
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)