Yabancı dil hazırlık okulunun başarısının yedi sırrı

Yabancı dil hazırlık okulunun başarısının yedi sırrı

Üsküdar Üniversitesi Yabancı Diller Koordinatörlüğü Hazırlık Okulu, uzman ve deneyimli akademik kadrosuyla öğrencilere en iyi ve en kaliteli hazırlık programlarından birini sunuyor. Geçtiğimiz aylarda “Pearson Assured Accreditation” tarafından akreditasyon denetimlerinden tam not alarak büyük bir başarı yakalayan Yabancı diller koordinatörlüğü Hazırlık Okulu, ilkelerini yedi madde de açıklıyor.

Yabancı Diller Koordinatörlüğü Hazırlık Okulu:

- Otonom öğrenme,
- Hayat boyu öğrenme,
- Akademik dürüstlük,
- Eleştirel düşünce,
- Demokratik öğrenme ortamı,
- Öğrenci merkezli yapılandırmacı,
 - Yöntem bilim ve eğitimin yol gösterici rolünün ağır bastığı bir öğrenme ortamı gibi yedi maddelik ilkesi ile öğrencilere başarılı bir dil programı veriyor.

Amaç ve hedefleri neler?

Mesleki, akademik ve sosyal fonksiyonları ile her türlü kaliteli eğitimin ayrılmaz bir parçası olan İngilizce dil eğitimi veren Yabancı Diller Koordinatörlüğü, öğrencilerin kendi çalışma alanlarındaki en son gelişmelere erişebilmelerini sağlamak ve onlara yeteneklerini kazandırmayı amaçlıyor.

Yabancı Diller Koordinatörlüğü Hazırlık Okulundaki öğrenciler, uluslararası kabul görmüş standart Diller için Avrupa Ortak Başvuru Metni ile uyumlu olarak, kurum içi seviyedeki hedeflere (müfredat) dayalı bir eğitim programına tabi tutuluyor.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)