Üsküdar Üniversitesinde hipnoz çalıştayı

Üsküdar Üniversitesinde hipnoz çalıştayıÜsküdar Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi GETIPMER, İngiltere Leed Üniversitesinden Catherina Potter'ı iki günlük eğitim için ağırladı.

 “Hipnozda; İletişim Dili, Ağrı Kontrolü, Çocuklarda Hipnoz ve Bilinçli Sedasyon – Hipnoz Birlikteliği” başlıklı bir çalıştaya ev sahipliği yaptı. Oldukça verimli geçen ve Catherina Potter’in deneyimini aktardığı çalıştay büyük ilgi gördü.
Üsküdar Üniversitesi GETIPMER Müdürü Dr. Murat Ulusoy,  Üsküdar Üniversitesini hipnozda uluslararası bir marka yapmak üzere çalışmaların devam ettiğini belirterek 8 - 9 Eylül 2018 tarihlerinde bir sempozyum gerçekleştireceklerini söyledi.
Klinik Hipnoz Günleri Sempozyumu, 8-9 Eylül 2018 tarihlerinde Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Dr. Murat Ulusoy, ayrıca 27 -28 Ekim 2018 tarihlerinde de hipnoanestezi alanında eğitmen Doç Dr. Mehdi Fathi'yle “Hipnoanestezi, Cerrahi Öncesi ve Sonrasında Hipnoz” başlıklı bir çalıştay yapılacağını ifade etti. Üsküdar Üniversitesinde hipnoz çalıştayı 2Programlar ile ilgili geniş bilgi için;

 www.uskudar.edu.tr/getipmer
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)