Üsküdar Üniversitesi Somali Üniversiteleri ile işbirliği anlaşması imzaladı

Üsküdar Üniversitesi, Somali Jamhuriye Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Plasma Üniversiteleri ile eğitim ve sağlık alanında iş birliği protokolü imzalandı.

Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi Senato Salonunda düzenlenen törene Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Zelka ve Prof. Dr. Muhsin Konuk, Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular, Somali Jamhuriye Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Mohamud Ahmed Jimale ve Plasma Üniversitesi Rektörü Prof. Hassan Mohamed Kafi katıldı.

Üsküdar Üniversitesi Somali Üniversiteleri ile işbirliği anlaşması imzaladı 2

Üsküdar Üniversitesi Somali Üniversiteleri ile işbirliği anlaşması imzaladı 3

Protokol imzalarının ardından Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektörler Prof. Mohamud Ahmed Jimale ve Rektörü Prof. Hassan Mohamed Kafi’ye Üsküdar Üniversitesi Yayınlarından çıkan, Prof. Dr. Ahmet Akgündüz’ün hazırladığı Tarhan Ailesi Soy Ağacı şecere kitabını hediye etti.

İşbirliği protokolünün imzaların ardından toplu fotoğraf çekildi.

Üsküdar Üniversitesi Somali Üniversiteleri ile işbirliği anlaşması imzaladı 4