Eğitim ve sağlıkta Üsküdar-Hindistan işbirliği

Eğitim ve sağlıkta Üsküdar-Hindistan işbirliği

Üsküdar Üniversitesi ile Hindistan Meghalaya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasında eğitim ve sağlık alanında iş birliği protokolü imzalandı.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, her iki üniversitenin benzer alanlarda çalışmasının olduğunu, anlaşmanın kâğıt üzerinde kalmayıp hemen aksiyon almanın gerekliliğinden söz etti. Meghalaya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Mahbubul Haque de işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eğitim ve sağlıkta Üsküdar-Hindistan işbirliği 2

Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi Senato Salonunda düzenlenen törene Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Zelka ve Prof. Dr. Muhsin Konuk, Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular, Meghalaya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Mahbubul Haque ve beraberindekiler katıldı.

Protokol imzalarının ardından Meghalaya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Mahbubul Haque, Prof. Dr. Nevzat Tarhan’a hediyeler takdim etti.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan da Rektör Mahbubul Haque’ya Üsküdar Üniversitesi Yayınlarından çıkan, Prof. Dr. Ahmet Akgündüz’ün hazırladığı Tarhan Ailesi Soy Ağacı şecere kitabını hediye etti.

İş birliği protokolünün imzalanmasının ardından toplu fotoğraf çekildi.

Eğitim ve sağlıkta Üsküdar-Hindistan işbirliği 3

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)