Üsküdar Üniversitesinde “Yaza Merhaba” konseri

Üsküdar Üniversitesi Nermin Tarhan Konferans Salonu bu kez muhteşem bir müzik ziyafetine ev sahipliği yaptı.

ÜÜ TV program yapımcısı Seyhan Karaman’ın koordinatörlüğünü üstlendiği konser de Üsküdar Üniversitesinin öğretim üyeleri izleyicilere unutulmaz müzik dinletisi sundu.

Üsküdar Üniversitesinde “Yaza Merhaba” konseri 2

Konserde, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur, öğretim üyesi, fizyolog Prof. Dr. Sinan Canan, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kaan Yılancıoğlu ve Seyhan Karaman katılımcılara iki saat süren müzik ziyafeti yaşattı.

Programda Türk sanat musikisinden, pop müziğine kadar birçok eser seslendirildi.

Üsküdar Üniversitesinde “Yaza Merhaba” konseri 3

Katılımcılar müziğin ritmine kapılarak öğretim üyelerine eşlik etti.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği konser toplu fotoğrafın çekilmesinin ardından sona erdi.

Üsküdar Üniversitesinde “Yaza Merhaba” konseri 4