Genç Beyinlerden “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimi

Genç Beyinlerden “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) –Üniversite İşbirliği kapsamında Eğitim Kurumlarının akademik başarılarının yanı sıra sosyal, sanatsal, kültürel, sportif ve teknolojik açıdan gelişimlerini desteklemek amacıyla Özel İnci Eğitim Kurumlarında görev yapan yönetici ve eğitmenlere ‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’ verildi.

Genç Beyinler Akademisi Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Nebiye Yaşar’ın verdiği Proje Döngüsü Yönetimi Eğitiminde; öğretmenler “Gençlerde Sosyal Medya bağımlılığı, madde Bağımlılığı ve yalnızlaşma” gibi konularda projeler oluşturdular. İletişim Fakültesi Projeler Koordinatörü Doç. Dr. Dinçer Atlı proje eğitimi sonrası deneyim paylaşımı gerçekleştirerek proje hazırlamadaki önemli noktalara değindi.

Üsküdar Üniversitesi ile Özel İnci Eğitim Kurumları arasındaki protokol ile proje kültürünü geliştirmek ve yaygınlaştırmak amaçlanırken “hizmet içi eğitim” kapsamında gerçekleştirilen Proje Döngüsü Yönetimi Eğitiminin öğretmenler açısından proje kültürünün yaygınlaşması açısından da önem taşıyor.

Genç Beyinlerden “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimi 2
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)