Üsküdar Üniversitesi, yazılı basında zirvede

Üsküdar Üniversitesi, yazılı basında zirvede

Üsküdar Üniversitesi,  2017 yılında yazılı haber yansımalarında İstanbul’daki vakıf üniversiteleri arasında ilk sırada yer aldı.

Üsküdar Üniversitesi, uygulama ortağı NPİSTANBUL Beyin Hastanesi ile beraber yaptığı haber çalışmalarıyla bir kez daha önemli bir başarıya imza attı.

Üsküdar Üniversitesi, yazılı basında zirvede 2Aralarında Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Prof. Dr. Sevil Atasoy, Prof. Dr. Nesrin Dilbaz, Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ, Prof. Dr. Mithat Baydur, Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Prof. Dr. Sinan Canan, Prof. Dr. Sultan Tarlacı, Doç. Dr. Korkut Ulucan… gibi önemli isimlerin yer aldığı Üsküdar Üniversitesi ve uygulama ortağı NPİSTANBUL Beyin Hastanesi uzmanlarının görüşlerinden derlenen bültenler, ulusal yayınlar başta olmak üzere  yerel yayınlar tarafından ilgiyle izleniyor.

Bülten ve verilen demeçlerle, toplum sağlığı alanındaki çalışmalarıyla hem koruyucu hekimlik, bireyde farkındalık oluşturmak hem de gündeme ilişkin tartışılan ve cevap bekleyen soru ve sorunlar konusunda bilinçlendirmeyi yapmak amaçlanıyor. Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre, Üsküdar Üniversitesi tarafından 1 Ocak-31 Aralık 2017 tarihleri arasında gazete ve dergilerde toplam 5 bin 416 haber yayınlandı.  

İnternet medyasında ise 2017 yılında toplam 10 bin 40  haber  kamuoyunun istifadesine sunuldu.

Üsküdar Üniversitesi Üsküdar Haber Ajansı bu haber çalışmalarına önemli ölçüde destek veriyor.

Öte yandan Üsküdar Üniversitesi Radyo ve Televizyon Stüdyoları da bu alandaki bilgilendirme ve farkındalık çalışmalarına devam ediyor.

Yine İletişim Fakültesi tarafından çıkarılan Haber Üsküdar Gazetesi de öğrencilerine profesyonel anlamda tecrübe kazanma imkanı sunuyor.  Ele aldığı önemli dosya konularıyla da toplumu bilgilendiriyor.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)