Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencimizin Başarısı

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencimizin Başarısı

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencimizin Başarısı 2Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Akif Karaosmanoğlu "Su" isimli kısa film projesi ile 14. Geleceğin Sineması yarışmasında yapım desteği almaya hak kazandı. Desteklenen 20 projeden biri olan “Su” 3 bin TL ödül aldı.

Türkiye çapında sinema öğrencilerinin hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlamak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü, Beyoğlu Belediyesi ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen 14. Geleceğin Sineması yarışması sonuçlandı.

Çok sayıda projenin katıldığı yarışmaya Üsküdar Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Akif Karaosmanoğlu da “Su” isimli kısa film projesi ile katıldı.

Karaosmanoğlu’nun projesi desteklenmeye hak kazanan 20 çalışmadan biri oldu.

Üsküdar Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü Aydınlatma ve Görüntü Teknikleri dersinde öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Can Diker’in danışmanlığında geliştirilen proje 3 bin TL yapım desteğine layık görüldü.

Yarışma, sinema dünyasının önemli isimlerden Birol Güven, Ali Aksöz, Bennu Yıldırımlar, Burak Göral, Demir Karahan, Deniz Doğan, Elif Dağdeviren, Hilmi Etikan, Nur Fettahoğlu, Selçuk Yavuzkanat ve Serdar Akar’ın jüri üyesi olması açısından da önem taşıyor.

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencimizin Başarısı 3
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)