Yılın Yıldızı Prof. Dr. Sevil Atasoy

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından bu yıl 15.si düzenlenen “Yılın Yıldızları Ödülleri” gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy, Yılın Yıldızı Ödülü'ne layık görüldü. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni, Türkiye’nin önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Geceye medya, sanat, ekonomi ve spor dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Prof. Dr. Sevil Atasoy ve Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın NTV Televizyonu'nda birlikte hazırlayıp sundukları “Gel Zaman Git Zaman” isimli program 2016 Yılının En Beğenilen Kültür Sanat Programı seçildi.

Alanlarının sadece Türkiye'de değil dünyada en başarılı isimleri arasında sayılan Prof. Dr. Sevil Atasoy ile Prof. Dr. İlber Ortaylı gündemin sıcak konularını, suçun tarihini ve çok daha fazlasını bu programda ele alıyor, olayları farklı bir bakış açısıyla yorumluyor.

Yılın Yıldızı Prof. Dr. Sevil Atasoy 2