Üsküdar Üniversitesi öğrencileri rektörüyle buluşuyor…

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri rektörüyle buluşuyor…

Katılımcı ve çoğulcu bir yönetim anlayışını benimseyen Üsküdar Üniversitesinin her dönem düzenlediği "Rektörle Buluşmalar" a başladı. İlk gün İletişim ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan öğrencileri dinledi, sorularını cevapladı. Kaliteli eğitim ve başarı için tam destek vermeye hazır olduğunu belirten Tarhan, öğrencilere proje avcısı olun çağrısında bulundu. 
 
Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleştirilen buluşmalara ilk olarak İletişim Fakültesi öğrencileri katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör'ün de hazır bulunduğu buluşmada, öğrencilerimiz Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve üniversite yönetimiyle istek ve dileklerini paylaştı.Üsküdar Üniversitesi öğrencileri rektörüyle buluşuyor… 2

Karşılıklı fikir alışverişinde geçen toplantının ikinci oturumu, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin katılımıyla düzenlendi.

Bu oturuma da yine Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay katıldı.

Öğrencilerin istek ve önerilerinin dinlendiği buluşmada, üniversite ve fakültelerin çok daha başarılı hale getirilmesi için neler yapılabileceği konuşuldu.

Her iki oturuma da katılan öğrenciler, isteklerini doğrudan okul yönetimine aktarabilme imkânı bulurken kalite ve başarıda çıtanın yükseltilebilmesi adına görüş alışverişinde de bulunuldu.

Birçok yeni fikrin ortaya atıldığı buluşmalar, 23 Aralık Cuma 14:00'de Emirnebi 1 Konferans Salonu'nda yapılacak Sağlık Bilimleri Fakültesi oturumu, 15:15'te Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, 29 Aralık 14:00 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi oturumuyla devam edecek.

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri rektörüyle buluşuyor… 3
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)