Üsküdar Üniversitesi’nden Emniyet Müdürü Çalışkan’a taziye ziyareti…

Üsküdar Üniversitesi’nden Emniyet Müdürü Çalışkan’a taziye ziyareti…

Beşiktaş’ta yaşanan çifte bombalı terör saldırısıyla zor günler geçiren İstanbul Emniyeti’ne bir destek de Üsküdar Üniversitesinden. Üsküdar Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörü Tahsin Aksu, İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’a taziye ziyaretinde bulunarak üniversitenin tüm paydaşlarıyla hain saldırılara karşı Devletin ve güvenlik güçlerimizin yanında olduklarını bildirdi.

İstanbul ve Kayseri’deki hain terör saldırılarına kurban verdiğimiz şehitlerimiz, bir kez daha ocaklara ateş düşürürken tüm Türkiye’yi de yasa boğdu.

Bu acıyı akademik ve idari kadrolarından öğrencilerine kadar her ferdiyle yaşayan Üsküdar Üniversitesi, güvenlik güçlerine destek yürüyüşleri, şehitlerimizi anma ve saygı duruşu etkinlikleri ile birlik-beraberlik içinde terörün karşısında dimdik ayakta durarak polisimizin ve askerimizin yanında olduğunu gösterdi.

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan da makamında ziyaret edilerek Üsküdar Üniversitesi adına taziye mesajları iletildi.

Üniversitenin Kurumsal İletişim Direktörü Tahsin Aksu, hain terör ve destekçilerinin sonuna kadar karşısında duracaklarını ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ileten İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan ise desteklerinden ötürü Üsküdar Üniversitesi’ne ve Aksu’ya teşekkür etti.

Öte yandan Çalışkan, Fatih Vezneciler’de 7 Haziran 2016 tarihinde meydana gelen terör saldırısında şehit düşen Üsküdar Üniversitesi Fizyoterapi 1. Sınıf Öğrencisi Polis Memuru Duha Beker’in adının yaşatılacağı üniversitenin Güney Yerleşkesindeki konferans salonunda önümüzdeki günlerde düzenlenecek anma programına da konuşmacı olarak davet edildi.

Çalışkan, anma programına katılmaktan memnuniyet duyacağını da sözlerine ekledi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)