Akyazı’ya Üsküdar Üniversitesi Kütüphanesi

Akyazı’ya Üsküdar Üniversitesi Kütüphanesi

Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve kulüpleri Sakarya’nın Akyazı ilçesindeki Ali Altıparmak Ortaokulu’na bir kütüphane kazandırmanın gururunu yaşıyor. Okulda uzun süredir eksikliği hissedilen kütüphane, minik öğrenciler için büyük bir mutluluk kaynağı oldu.

Akyazı’ya Üsküdar Üniversitesi Kütüphanesi 2Geçen yıl Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bulunan Beyören Köyü Ortaokulu kazandırılan kütüphanenin ardından artık geleneksel hale gelen ihtiyaç sahibi okullara kütüphane kampanyasında bu yıl ki durak Sakarya Akyazı oldu. Konsey ve kulüplerin ortak çalışması ve azmiyle ortaya çıkan sonuç, projeye dâhil olan herkesi mutlu etti.

45 öğrencinin katılımıyla A’dan Z’ye tüm eksikleri giderilen kütüphane, ortaokul öğrencileri için sıcak bir eğitim ortamı haline getirildi. Mutlulukları yüzlerinden okunan Ali Altıparmak Ortaokulu öğrencileri, daha ilk günden bir kütüphane sahibi olmanın keyfini yaşadı.

Okullarına kazandırılan kütüphaneden dolayı teşekkürlerini dile getiren Okul Müdürü Mehmet Akcan, Öğrenci Konseyi Başkanı, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Faruk Samet Varan’a desteklerinden ötürü plaket takdim etti.

Finansmanı Üsküdar Üniversitesi, Çekmeköy Belediyesi ve öğrencilerin yaptığı kermeslerle sağlanan projenin ardından, gözler yeni projeye çevrildi. Öğrenci konseyi yeni kampanya için kolları şimdiden sıvadı.

Akyazı’ya Üsküdar Üniversitesi Kütüphanesi 3
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)