Üsküdar Üniversitesi'ne yoğun ilgi

Üsküdar Üniversitesi'ne yoğun ilgi

Yüksek Öğretim Günleri’nin İstanbul ayağı 12-13 Aralık 2016 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Üsküdar Üniversitesi, organizasyon boyunca en çok ilgi gösterilen katılımcılardan biri oldu.

Çok sayıda devlet ve vakıf üniversitesinin katıldığı fuarı, binlerce öğrenci, eğitimci ve veli ziyaret etti.

Türkiye'nin ilk tematik üniversitesi olma özelliğini taşıyan Üsküdar Üniversitesi, davranış sağlığı ve bilimlerinde uzmanlaşmış bir yüksek öğrenim kurumu olarak en çok ziyaret edilen stand’lar arasında yer aldı.

Fuar süresince Üsküdar Üniversitesi standını ziyaret eden aday öğrencilere; üniversitenin sağladığı olanaklar, bölüm ve programlar, burslar hakkında detaylı bilgiler verildi. Gençlerin geleceklerini doğru bir şekilde planlayabilmeleri için; kariyer desteği sağlandı, rehberlik ve kariyer odaklı çalışmalar yapıldı.

Üsküdar Üniversitesi'ne yoğun ilgi 2Üniversiteli Olmak sunumuna büyük ilgi

İki gün süren organizasyonda, Üsküdar Üniversitesi Eğitim Uzmanı Psk. Dan. Ece Tözeniş fuara katılan öğrencilere “Üniversiteli Olmak” isimli sunum yaptı. Sunumda; öğrencilere doğru meslek seçimi, üniversite seçiminde dikkat edilecekler ve YGS/LYS sınavına yönelik değişikliklerle ilgili bilgiler verildi.

Üsküdar Üniversitesi uzmanları önümüzdeki günlerde düzenlenecek etkinlik ve fuarlarda aday öğrencilerle biraraya gelmeye devam edecek.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)