TÜSF seçimi Üsküdar Üniversitesi’nde yapıldı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun İstanbul İl Koordinasyonu Kurulu seçimi Üsküdar Üniversitesinde yapıldı. Katılımcılar, Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka tarafından ağırlandı.

TÜSF seçimi Üsküdar Üniversitesi’nde yapıldı 2Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun İstanbul İl Koordinasyonu Kurulu seçimleri Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşke Emir Nebi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Organizasyonda TÜSF Başkanı Kemal Tamer ve Genel Sekreter Erdoğan Çelebi de hazır bulundu.İstanbul’daki 51 üniversitenin Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanları’nın katıldığı seçimde, 2 aday başkanlık için yarıştı.

Çetin Erdem Sonal ve Deniz Kıyak’ın kurul başkanlığı için aday olduğu seçim, kapalı zarf usulüyle yapıldı.

29 oy alan Çetin Erdem Sonal kurul başkanlığına seçilen isim oldu.

Projelerini katılımcılara aktaran Sonal, öncelikle kurulda gördüğü eksiklikleri tamamladıktan sonra üniversite yönetimlerini ziyaret edeceğini, organizasyonlar için çalışmalar yapacağını belirtti.

TÜSF seçimi Üsküdar Üniversitesi’nde yapıldı 3