Fakültelerini birincilikle kazanan öğrencilere YÖK’ten başarı belgesi

Üsküdar Üniversitesini birincilikle kazanan öğrencilere YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın başarı belgesi, senatoda düzenlenen program ile verildi. Öğrenciler belgelerini Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın elinden aldı.

Üsküdar Üniversitesi Senatosu bu kez fakültelerini birincilikle kazanan ve kayıt yaptıran öğrencileri misafir etti.

Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında fakültelerini birincilikle kazanan ve kayıt yaptıran Üsküdar Üniversitesi öğrencilerine gönderilen başarı belgeleri, senato üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda takdim edildi.
Öğrencilere belgelerini bizzat Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan verdi. Fakülte dekanlarının da yer aldığı törende başarı gösteren öğrencilerin isimleri şu şekilde:

İletişim Fakültesi Oğuzhan Emre Parlak,
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Tuğkan Gençer,
Sağlık Bilimleri Fakültesi Ayşe Zeynep Ekici,
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Esra Erez oldu.

Başarılarından ötürü öğrencileri kutlayan Prof. Dr. Nevzat Tarhan, başarıyı her zaman desteklediklerini ve destekleyeceklerini söyledi.