Üsküdarlılardan KPSS’ de büyük başarı!

Lisans düzeyinde mezun olabilecek durumda olan herkesin girebildiği Kamu Personeli Seçme Sınavında Üsküdar Üniversitesi, ‘2021 KPSS Genel Kültür – Genel Yetenek ve Alan Bilgisi Sınavları Puan Ortalamaları ve Sıralamalarında’ 4 kategoride de vakıf üniversiteleri arasında ilk 10’da yer aldı.

Güçlü akademik kadrosu, son teknolojilere uygun altyapısı ve multidisipliner bir eğitim anlayışı ile öğrencilerini hayata hazırlayan Üsküdar Üniversitesi mezunlarının başarıları da gururlandırmaya devam ediyor.

Üsküdarlılar KPSS Sınavında:

KPSS P3 kategorisinde vakıf üniversiteleri arasında 10, genel sıralamada ise 74. sırada,

KPSS P10 kategorisinde vakıf üniversiteleri arasında 3,  genel sıralamada ise 39. sırada,

KPSS P121_14 kategorisinde vakıf üniversiteleri arasında 7, genel sıralamada ise 70. sırada,

KPSS P121_16 kategorisinde ise vakıf üniversiteleri arasında 1, genel sıralamada ise 63. sırada yer alıyor.

Sınavda başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz.