19.02.2022 Tarihli Öğretim Elemanı Kadro İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

• Beslenme ve Diyetetik (İngilizce),
  • Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (İngilizce),
  • Hemşirelik (İngilizce),
  • Diş Protez Teknolojisi (İngilizce) Bölüm/Programların açılması ve/veya öğrenci alınması için  Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na başvuruda bulunulmuştur. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ilgili bölümlerin açılmasına ve öğrenci alınmasına izin verdiği takdirde atama işlemleri yürütülecektir.” denilmiştir.

Konuyla ilgili olarak, yukarıda anılan bölüm/program açılması ve/veya öğrenci alınması Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nca onaylanmadığı için başvuran adayların değerlendirme ve atama işlemleri yürütülmeyecektir.

Not : Değerlendirme ve atama işlemleri yürütülmeyecek olan adaylar başvuru evraklarını ilgili Fakültelerden geri teslim alabilecektir.

19.02.2022 Tarihli Öğretim Elemanı Kadro İlanı Ön Değerlendirme Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.