Çeken de montajlayan da Üsküdarlı…

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunları çalıştıkları alanlarda da isimlerinden söz ettirmeye devam ediyor. 2020 yılında İletişim Fakültesinden mezun olan Didem Düz ve Ömer Karaoğlu saha da aktif bir şekilde çalışmaya başladı. Öğrenci olarak değil gazeteci olarak okullarına gelen yeni mezunlar sahada aktif bir şekilde çalışarak isimlerinden övgüyle söz ettiriyor. 

Üsküdar İletişim Mezunları Çalıştıkları Alanlarda İsimlerinden Söz Ettiriyor

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden mezun olan Ömer Karaoğlu hali hazırda İhlas Haber Ajansı’nda muhabirlik görevini sürdürüyor. Didem Düz ise Yeni Medya ve İletişim bölümünden mezun olduktan sonra TGRT Haber’de montaj sorumlusu olarak profesyonel iş yaşamına adım attı.

Mezun olduğu okula Prof. Dr. Sultan Tarlacı ile röportaj yapmak üzere muhabir kimliği ile gelen Karaoğlu’nun haberini, aynı fakültede eğitim aldığı arkadaşı TGRT Haber montaj masasında çalışan Düz montajladı.

Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi. Nörobilim Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sultan Tarlacı ile röportaj yapan muhabir Karaoğlu, Tarlacı ve ekibinin Türkiye’de ilk kez yaşayan bir insan beyninin 3D kopyasının yapılmasıyla ilgili gelişmeleri anlattığı haberini, Didem Düz TGRT Ana Haber bülteni için montajlayarak haberin duyulmasını sağladı.

Üsküdar İletişim Fakültesinde aldıkları eğitimden hemen sonra sahada aktif olarak çalışarak başarılarını kanıtlayan Karaoğlu ve Düz, bu alanda çalışmak isteyen öğrencilere de ilham kaynağı oluyor.

Türkiye’de ilk kez yaşayan bir insan beyninin 3D kopyası yapılması haberini başarılı bir şekilde hazırlayan ikili, yeni mezun gazeteci olarak isimlerinden başarıyla söz ettiriyor.

Şimdi sahada aktif bir şekilde çalışmalarına devam eden Düz ve Karaoğlu okul dönemlerinde Üsküdar Üniversitesi Haber Ajansı ve İletişim Fakültesinin birçok uygulama platformlarında da önemli başarılara imza atmıştı.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)