Üsküdarlı, erken kayıtta da avantajlı!

erken kayıtta avantaj

2021-2022 Yılı Eğitim Dönemi İndirimli Erken Kayıt Bildirimi

Üniversitemize kayıtlı olan Lisans, Önlisans öğrencilerimiz için 2021-2022 yılı Eğitim dönemi ücretleri belirlenmiştir. Avantajlı Erken kayıt yenileme işlemlerimiz 17 Mayıs -31 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Bu tarihlerde kayıt yapan öğrencilerimiz, peşin ödeme durumunda ücret artışından etkilenmeyecektir.

2020-2021 yılı Eğitim döneminde KDV %1 oranı ile tahsil edilmiştir. 2021-2022 yılı Eğitim kayıt yenileme sürecinde KDV oranı %8 olarak güncellenmiştir. Erken kayıt dönemi ödeme avantajında peşin ödemelerde geçen yılın fiyatları ile aynı kalmıştır.

Peşin ödemelerde Ücret artışı Erken kayıtta KDV oranı güncellenmesinden kaynaklanmaktadır.

Not:

KDV oranının 2021-2022 yeni akademik yıl içinde %1 olarak güncellenmesi durumunda, daha önce %8 KDV ödemiş olanlardan;

• Peşin ödemiş olan öğrencilerimize, peşin iade edilir.
  • Kredi Kartıyla ödemiş olan öğrencilerimizin kartına iade edilir.
  • Yapı Kredi Bankası KMH taksitlendirmesi yapan öğrencilerimizin ise kalan taksit tutarı revize edilir.

Konuyu bilgilerinize sunar, bütün öğrencilerimize ve velilerimize sağlıklı ve başarılı günler dileriz.

Saygılarımızla,

T.C.ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ

Ayrıntılı ödeme koşulları için tıklayınız

2021-2022 Yılı Avantajlı Erken Kayıt (KDV Dahil) Ücret Tablosu için tıklayınız