Dikey Geçiş Başvuru ve Kayıt Koşulları

Üniversitemizi Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Kazanan Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

Kesin Kayıt İşlemleri 08-12 Eylül 2014 tarihlerinde Altunizade Kuzey Yerleşkemizde yapılacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:
- Önlisans Diploması
- 6 adet fotoğraf
- DGS sonuç belgesi
- Transkript
- Ders İçerikleri
* Kesin kayıt işlemlerinde bilgilendirmelerin sağlıklı yapılabilmesi adına öğrencinin de bizzat bulunması önem arz etmektedir.
** 1992 ve öncesi doğumlu erkek öğrencilerin askerlik durumları e-devlet sistemi üzerinden kontrol edilecektir. Kontrol sonrası bilgilerinde “askerlik şubesine müracaatı gerekmektedir” kaydı bulunan adaylar, bağlı bulundukları askerlik şubelerine yönlendirilecektir. 1992 ve öncesi doğumluların askerlik durumlarını gösteren belgelerini yanlarında bulundurmaları faydalı olacaktır. 1993,1994 ve sonrası doğumluların kontrol edilmesine gerek bulunmamaktadır.

Dikey Geçiş Bursu
2014-DGS ile öğrenci alınacak programlarımıza ÖSYM tarafından yerleşen öğrencilerden Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi bölümlerine kayıt yaptıranlara %50 ,Sağlık Bilimleri Fakültesi bölümlerine kayıt yaptıranlara %40 indirim uygulanacaktır. Sağlık Bilimleri Fakültesine kayıt yaptıran öğrencilerden Üniversitemiz SHMYO mezunu olanlara ilave indirim uygulanacaktır.

ÖN KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

*** Kayıt İşlemleri Altunizade Kuzey Yerleşkemizde yapılacaktır.

Ulaşım Bilgileri -  İletişim Bilgileri