Fi-jital Eğitim Hakkında Önemli Duyuru!

Koronavirüs vakalarındaki artışın getirdiği risklere bağlı olarak İçişleri Bakanlığı’nın almış olduğu tedbirler kapsamında 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkma saatleri 13:00-16:00 olarak açıklanmıştır. Bu doğrultuda üniversitemizde eğitim-öğretim faaliyetleri ve ortak kullanım alanları ile ilgili aşağıdaki kararlar alınmıştır:

1. Üniversitemizde fi-jital sistemle yürütülmekte olan dersler, 21 Kasım 2020 tarihinden itibaren güz yarıyılını kapsamak üzere çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır. Bu konudaki detaylı açıklamalara Enstitü/ Fakülte/ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu web sayfalarında yayımlanan duyurulardan erişilebilir.

2. Pazar günleri hariç hafta içi 08:30-21:00; hafta sonu 11:00-19:00 saatleri arasında yerleşkelerimizde bulunan genel kullanım alanları (kütüphane, bilgisayar laboratuvarları vb.) Covid-19 kapsamında belirlenen kurallara göre açık olacaktır.

3. Yerleşkelerimizde bulunan tüm yemekhane ve kafeteryalarımız planlanan saatler içerisinde Covid-19 kapsamında belirlenen kurallara göre hizmet vermeye devam edecektir.

Süreç içerisinde öncelikli temennimizin, Üsküdar Üniversitesi ailesinin tüm fertlerinin sağlık ve güvenliği olduğunu belirtmek isteriz.