Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu yılın ilk dersi için geliyor…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.57125

Üsküdar Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek. Bilimsel platformlarda yürütülen bir çok çalışmada Üsküdar Üniversitesini yalnız bırakmayan Memişoğlu bu kez 2024-2025 yeni akademik yılının ilk dersi için geliyor.

2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonunda düzenlenecek.

Yılın ilk dersini Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu verecek

Davranış bilimleri ve sağlık alanında Türkiye’nin ilk tematik üniversitesi olarak yola çıkan, tıp, sağlık, bilim ve teknoloji başta olmak üzere farklı alanlara yönelik pek çok akademik çalışmanın öncülüğünü yürüten Üsküdar Üniversitesi’nin yeni akademik yılının ilk dersini Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu verecek. 

Memişoğlu, Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 11. TÜSAP İlaç ve Eczacılık Vizyon Toplantısı, Üsküdar Üniversitesi iş birliği-tanışma yemeği ve 7’nci Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yönetimi Kongresinde de Üsküdar Üniversitesini yalnız bırakmamıştı.

Akademik yükseltme ve cübbe giyme törenleri de gerçekleştirilecek

Öğrencilerle birlikte akademik ve idari kadronun katılımıyla gerçekleştirilecek törenin açılış konuşmalarını Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör yapacak. 

Törende Akademik Yükseltme ve Cübbe Giyme ile 2024 Doktora Mezunları Diploma Takdim Merasimi gerçekleştirilecek.

Tören 21 Ekim’de gerçekleştirilecek

2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda 21 Ekim’de günü düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek. 
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)