2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Hakkında Önemli Duyuru

Değerli öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılında önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyinde öğretim karma (çevrimiçi ve yüz yüze) şekilde yürütülecektir. Öğrencilerimiz, müfredatlarında yer alan derslerinin seçilmiş dersleri sadece çevrimiçi LMS uygulamamız olan PERCULUS üzerinden ve canlı ders şeklinde alacaklardır.

Geriye kalan tüm dersler için ise dileyen öğrencilerimiz fiziksel mesafe kuralları gözetilerek seyreltilmiş dersliklerde yüz yüze, dileyen öğrencilerimiz de akıllı sınıflarda yürütülecek bu dersleri eş zamanlı olarak PERCULUS üzerinden canlı olarak takip edebileceklerdir.

Öğrencilerimizin bu dersleri “Yüz yüze” veya “Çevrimiçi” alma tercihlerini ANKET sayfamız üzerinden 11 Eylül 2020, Cuma günü saat 10.00’a kadar yapabilirler.

Başarılı ve sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı dileğiyle.