Atasoy, Süleyman Soylu Başkanlığında TUBİM Toplantısında

Prof. Dr. Sevil Atasoy

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Bilim Kurulu değerlendirme toplantısına katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında gerçekleştirilen, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı TUBİM Bilim Kurulu 36. Değerlendirme Toplantısı’nda uyuşturucu ve mücadeleye ilişkin konular değerlendirildi.

“Uyuşturucuyla mücadele konuşuldu” 

Toplantıda, uyuşturucuyla mücadeleye ilişkin illerin genel ve özel narkotik riskleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile TUBİM Bilim Kurulunca hazırlanan 35 kriter, önceki yıllara ilişkin sonuçlar ve durum takibi gibi konuları ele alındı.

Toplantıya Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü, Birleşmiş Milletler Narkotik Kontrol Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sevil Atasoy ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Erhan Gülveren, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı İbrahim Seydioğulları, Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Bilim Kurulu Üyeleri katıldı.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)