Bayramda da Kampüsteyiz!



Üsküdar Üniversitesi Kurban Bayramı’nda da tercih ve tanıtım ekibiyle aday öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Bayram tatilini fırsat bilen aday öğrencilerin üniversite ziyaretleri sürüyor. Üniversiteye dair bilgi almak isteyen aday öğrencileri Üsküdar Üniversitesi Tercih ve Tanıtım ekibi ile sarı tişörtlüler karşılıyor. 

2020 YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından yoğun tempo ile tercih dönemine giren adaylar yol haritalarını belirlemeye başladı. Üsküdar Üniversitesi, Kurban Bayramı’nda da aday öğrencilere tercih desteği vermeye devam ediyor.

“Tercih ve Tanıtım ekibi aday öğrencilerle birebir ilgileniyor!”

Bayram tatilinde Üsküdar Üniversitesi’ni ziyarete gelen adaylar ise “Üsküdar Üniversitesinin böyle bir hizmet sunması gerçekten çok güzel. Pek çok üniversiteye gittik ama kapalı olduğu için geri dönmek zorunda kaldık. Burada bizi karşılayan ekip ve ilgileri de çok güzel. Tercih ve Tanıtım ekibi aday öğrencilerle birebir ilgileniyor. Hayatımızın şekillenmesini sağlayacak bu önemli kararda ince eleyip sık dokumak bizim için çok önemli. Bu yüzden bayram tatilimizi bu önemli kararımız için emek harcayarak geçiriyoruz. Üsküdar Üniversitesi bize çok güzel imkânlar sağlıyor. Tüm yerleşkelerde özellikle Covid-19 kurallarına göre alınmış önlemler görmek bizi mutlu etti. Özellikle birçok aile bayram sonrasında çalıştığı için izinli olduğumuz bayram tatili boyunca böyle bir fırsatı değerlendirmek bizim için çok güzel oldu.” İfadelerini kullanıyor.

“İkizleri üniversite bile ayıramadı”

Bayram tatilini fırsat bilen ikiz kardeşler Sinem ve İpek de Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü tercih etmek istediklerini belirterek; “İkiz kardeşler olarak ikimiz de Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü tercih etmek istiyoruz. Üniversitenin imkânlarını çok beğendik. Tüm adaylar bayram tatilinde dinlenmeyi seçerken biz geleceğimiz için buraya gelip görmeyi, bilgi almayı tercih ettik. Ekibin ilgi ve alakası çok güzeldi, aklımızdaki her soruya itinayla cevap verdiler.” Şeklinde konuştu.

Üsküdar Üniversitesi şehir dışından da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Sarı tişörtlüler üniversite adaylarını 14 Ağustos’a kadar tüm yerleşkelerde beklemeye devam edecek.

Haberin videosu için:


 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)