Üsküdar Üniversitesi 15.05.2014 tarihli, 2014/8 sayılı Senato Kararı

Üniversitemiz Senatosu, 15.05.2014 tarihinde, Rektör Prof. Dr. K. Nevzat TARHAN başkanlığında toplanarak, Manisa ili Soma ilçesinde meydana gelen maden kazası ile ilgili kamuoyuna duyurulmak üzere aşağıdaki 2014/8 sayılı kararı almıştır.

Manisa ili Soma ilçesinde meydana gelen maden kazası tüm insanlığı yürekten sarsmış, derin üzüntülere boğmuştur. Üniversite olarak, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı dileriz. Yaralı olan vatandaşlarımızın acil şifa bulması, mahsur kalanların bir an evvel sağ olarak kurtarılması en büyük dileğimizdir.

Yakınlarını kaybedenlere destek olmak amacıyla Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü öğretim üyeleri, asistanları ve öğrencilerinden oluşan bir kriz müdahale ekibini kaza mahaline göndermeye karar vermiştir.