Endüstri ve Liderlik Günleri 4 etkinliği uzman isimleri ağırladı



Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü koordinatörlüğünde Endüstri ve Liderlik kulübü tarafından Endüstri ve Liderlik Günleri 4 etkinliği düzenlendi. Sektörden önemli isimlerin katıldığı programda konuşmacılar deneyimlerini paylaştı.
Merkez Yerleşke Nermin Tarhan konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe katılımcılar yoğun ilgi gösterirken, programın açılış konuşmasını Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Savsar yaptı.

Endüstri sektörünün önemli isimleri Üsküdar Üniversitesinde

İki gün süren etkinliğin birinci gün konukları, Üsküdar Üniversitesi Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Savsar, I am Global Kurucu Ortağı ve Marka Pazarlama Danışmanı Özel Oytun Türkoğlu, Kuveyt Türk Katılım Bankası Başkan Yardımcısı Ahmet Albayrak, Encazip Kurucusu Çağada Kırım ve Paycore Holding IK Direktörü Ruşen Bakır oldu.



Prof. Dr. Mehmet Savsar: “Endüstri mühendisliği gelecek vadediyor”

Endüstri Mühendisliğinin tarihsel sürecine değinen Savsar, öğrencilere ileride yapacakları mesleğin öneminden ve faydalarından bahsetti. Prof. Dr. Mehmet Savsar, endüstri mühendisliğinin ciddi ve çok önemli bir alan olduğunu söyledi. Savsar, “Endüstri mühendisliği özel sektörde birçok alanda gelecek vadediyor” dedi.

Etkinlik sonunda konuşmacılara katılımlarından dolayı plaket takdim edildi.  

Endüstri ve Liderlik Günleri 2’nci gününde de dopdolu!

Endüstri ve Liderlik Günleri 4 etkinliği, ikinci gününde de alanında uzman isimleri ağırladı. MNG Kargo Baş Ticaret Görevlisi Özgün Şahin, Moda Hayat Kurucusu Sinan Odak, Unıversal and Partners Kurucu Ortağı Ferkan Çelik, Paşabahçe Bölge Satış Müdürü Samet Erden sektör deneyimlerini paylaştı.

İki gün süren etkinlik sonrası katılımcılara plaket taktim edildi. Toplu fotoğraf çekimi ardından etkinlik sona erdi.


 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)