Üsküdar Üniversitesi - İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Tasarım Beceri Atölyesi İş Birliği Protokolü imzalandı



Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Tasarım Beceri Atölyeleri Akademik İş Birliği Protokol İmza Törenine katıldı. Protokol imza törenine İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İstanbul Vali Yardımcısı Dr. Hasan Hüseyin Can’ın yanı sıra İstanbul’daki Vakıf ve Devlet üniversitelerinin rektör ve rektör yardımcıları da katıldı.

Beykoz Sabancı Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu’nda düzenlenen protokol imza töreninin açılış konuşmalarını İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve İstanbul Vali Yardımcısı Dr. Hasan Hüseyin Can yaptı.

“Adeta birer tohum ektik”

Tasarım Beceri Atölyeleri Koordinatörü Filiz Gülhan, Akademik iş birliği modeli için Üniversitelerle yaptıkları çalışmaların çok güzel sonuçlara ulaştığına değindi. Gülhan, “39 ilçemizle adeta birer tohum ektik ve o tohumların filizlendiğini gördük. Üniversitelerimiz, okullarımız birbirlerine karşılıklı ziyaretlerde bulunarak çok değerli çalışmalar planladılar ve imza törenimizin sonrasında da bu çalışmaların gerçekleştiğine birebir şahit olacağız” dedi.



Düşünmek, tasarlamak ve üretmek… 

Tasarım Beceri Atölyeleri boyutlarının; düşünmek, tasarlamak ve üretmek olduğundan bahseden Gülhan, bu üç düşüncenin çok önemli bütüncül bir yaklaşım olduğunu söyledi. Gülhan, “Bütünsel eğitim, eğitimde düşünce ve eylem bütüncüllüğünü önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

Rektör ve Rektör Yardımcıları konuşmaları ardından Tasarım Beceri Atölyeleri Akademik İş Birliği Protokolü imzalandı.

İmza törenine Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk katıldı.



Toplu fotoğraf çekimi ardından imza töreni sona erdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)