“Hayata Sen de Dokun” sosyal sorumluluk projeleri tanıtıldı



Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü öğrencileri “Hayata Sen de Dokun” etkinliği düzenledi. Şarkıcı Özgün Uğurlu ve eşi Nilda Uğurlu’nun da katıldığı etkinlikte birbirinden farklı sosyal sorumluluk projeleri yer aldı.



Sosyal sorumluluk projeleri tanıtıldı

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Nihal Toros’un Kurumsal İletişim Uygulamaları dersi kapsamında, dersi alan öğrenciler tarafından geliştirilen dokuz farklı sosyal sorumluluk projesi ziyaretçilere tanıtıldı. “Güneşe Dokunan Kadınlar, Güneşten Haber Var, Bir El Uzat Bir Kalbi Aydınlat, +1 Dokun, Kafes, Hayvanları Ev’lendiriyoruz, Göz Göre Göre, Bir Bağış Bir Umut, Lösemi Değil İyilik Bulaşıcıdır” isimli sosyal sorumluluk projelerine ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.



Projeler hakkında bilgi verildi 

İletişim Fakültesi lobi alanında gerçekleştirilen etkinlikte sosyal sorumluluk projelerini yürüten öğrenciler, ziyaretçilere projelerini anlatarak detaylı bilgi verdi. Şarkıcı Özgün Uğurlu ve eşi Nilda Uğurlu da etkinlik kapsamında proje stantlarını gezerek, projeler hakkında bilgi aldı.

Tiyatro Kulübü ve Müzik Kulübünün de kısa performanslar sergilediği etkinlikte keyifli anlar yaşandı.



Dr. Öğr. Üyesi Nihal Toros’un Özgün Uğurlu ve Nilda Uğurlu’ya adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim etmesiyle etkinlik sona erdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)