Üsküdar Üniversitesi Tarkan’la gençlik festivalinde

Üsküdar Üniversitesi, “Fanta Gençlik Festivali”nde yüzbinlerce gençle buluşuyor. Üsküdar Üniversitesi festivale, ünlü sanatçılar Tarkan ve Emre Aydın’la eşlik edecek.

Üsküdar Üniversitesi Tarkan’la gençlik festivalinde

2002 yılından buyana her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen “Fanta Gençlik Festivali” bu yıl da eğlendiriyor.

Albümleri bugüne kadar 15 milyon satan Mega Star Tarkan ve 2008 yılında ‘MTV müzik ödüllerinde “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülünü kazanan Emre Aydın, farklı şehirlerde gençlerle buluşuyor. Üsküdar Üniversitesi de her şehirde Tarkan ve Emre Aydın’a eşlik ediyor.

Davranış Sağlığı ve Bilimlerinde ilk ve tek Üniversite olan Üsküdar Üniversitesi, “Fanta Gençlik Festivali” nde gençlerle buluşuyor.

Okulların kapanması ve havaların ısınmasıyla başlayan festival kapsamında bu yıl 16 şehirde yüzbinlerce genç bir araya geliyor. 11’incisi düzenlenen Festivalde Tarkan ve Emre Aydın ikilisi yer alıyor.

Albümleri bugüne kadar 15 milyondan fazla satan, Türkiye’nin yurtdışındaki en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul edilen ve çıkarttığı sayısız hit şarkı ile hep liste başı olan Megastar Tarkan, konserlerde büyük beğeni topluyor.

Megastar Tarkan’a 2008 yılında MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülünü kazanan, Türkiye’nin en beğenilen sanatçılarından biri olan Emre Aydın da eşlik ediyor.

Türkiye’nin en büyük mobil festivali olan organizasyonda sevilen sanatçıları Üsküdar Üniversitesi de yalnız bırakmıyor.

FESTİVAL TARİHLERİ:

09 Haziran Ankara-Hipodrom