Hazırlık Okulu Öğretmen Eğitimi gerçekleşti

Üsküdar Üniversitesi Yabancı Diller Koordinatörlüğü “Hazırlık Okulu Öğretmen Eğitimi” etkinliği düzenledi. Yabancı Diller Bölüm Koordinatörü Öğr. Gör. Dilek Batur Seçer’in organize ettiği eğitim Pearson ve Momentum Eğitim Kurumları Öğretmen Eğiticisi Tony Gurr tarafından verildi. Gurr, öğretmenlere okuma-yazma ve dinleme-konuşma becerileri üzerine iki eğitim verdi.

Üsküdar Üniversitesi C blok 108 numaralı sınıfta düzenlenen programa 40 öğretmen katıldı.

Tony Gurr: “Asıl amaç öğretmenlere deneyim kazandırmak”

Orta Doğu, Avustralya, Amerika Birleşik Devletleri ve Türkiye de eğitim veren Gurr, Hazırlık öğretmenlerine, yabancı dil eğitiminin nasıl verilmesi gerektiği ve bir dersin nasıl daha etkili anlatılabileceği konularına ilişkin bilgi verdi. Tony Gurr asıl amacının öğretmenlere deneyim kazandırmak olduğunu söyledi.

Eğitimin sonunda Tony Gurr Hazırlık Okulu öğretmenlerinin sorularını da cevapladı.