Güldürürken düşündüren isim Necmi İlgen Üsküdar Üniversitesi’ne geliyor

Güldürürken düşündüren isim Necmi İlgen Üsküdar Üniversitesi’ne geliyorÜsküdar Üniversitesi farklı anlam dünyalarından isimleri öğrencileriyle buluşturmayı sürdürüyor. Hazırcevaplığı, iman ve Kur’an hakikatlerini anlatımda seçtiği esprili diliyle hemen herkesin ilgisini çeken Necmi İlgen “Kainat ve İnsan” konulu konferans için Üsküdar Üniversitesi’ne geliyor. Perşembe saat 14:00’daki etkinliği dışarıdan katılım da serbest.

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi farklı anlam dünyalarından isimleri öğrencilerle buluşturarak onlara kültür mozaiği sunuyor.

Üniversite Kültürü Dersiyle bugüne kadar alanında önemli birçok ismi öğrencileriyle buluşturan Üsküdar Üniversitesi Her Dem Edebiyat Kulübü, Tarihin Sesi Kulübü ve Çağın Vicdanı Kulüplerinin organizasyonuyla şimdi de Çantacı olarak da bilinen Necmi İlgen’i misafir edecek.

Hazırcevaplığı, iman ve Kur'an hakikatlerini anlatımındaki esprili diliyle bugüne kadar birçok kişinin sempatisini kazanan İlgen güldürürken akılları meşgul eden birçok iman problemlerini de gideriyor.

Necmi İlgen’in “ Kainat ve İnsan” başlıklı konferansı 26 Aralık Perşembe günü saat 14:00-16:00 arasında Üsküdar Üniversitesi Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Konferansa öğrencilerin haricinde isteyen herkes katılabilecek.