Doktora öğrencisi Özcan’ın büyük başarısı…



Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Moleküler Nörobilim doktora programı öğrencisi Öznur Özge Özcan, Üniversite Sanayi işbirliği kapsamında “Setint Aİ Robotic Sistem Eğitim ve Danışmanlık San. Tic. Anonim Şirketinde Ar-Ge Sorumlusu pozisyonunda göreve başladı.

Hem doktora öğrencisi hem Ar-Ge Sorumlusu
 
Moleküler Nörobilim doktora programı öğrencisi Öznur Özge Özcan, Setint Aİ Robotic Sistem Eğitim ve Danışmanlık San. Tic. Anonim Şirketinin firma hedeflerini destekleyen araştırma geliştirme faaliyetlerine öncülük edecek. Şirketin planlamadan uygulama aşamasına kadar yeni ürün geliştirme sürecini denetleyip, yeni teknoloji, ürün ve üretim süreçlerinde yer alacak Özcan, araştırma projelerini de denetleyecek.

Yeni göreviyle ilgili duyduğu heyecanı ve memnuniyeti dile getiren Özcan başarısında Üsküdar Üniversitesi’nin çok etkisi olduğunu söyledi. Özcan şunları söyledi:

Özcan: “Başarımda Üsküdar ailesinin payı büyük”

“Üsküdar Üniversitesi'ni kuran bugünlere getiren Rektörümüz Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Moleküler Nörobilim doktora programında her dönem derslerimize giren elimizden tutan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muhsin Konuk, yüksek lisanstan bu yana danışmanlığımı yapan, beni yetiştiren, hayat boyu tüm birikimlerini bana gösteren, gelecek yolunda beni hayata hazırlayan, elimden tutan Doç. Dr. Mesut Karahan’a teşekkür ederim. Ayrıca doktora programı kapsamında derslerimize giren diğer tüm hocalarımıza ve Üsküdar Üniversitesinin güçlü ailesine çok teşekkür ederim.”



“İyi insan olmak ve çalışmaktan vazgeçmeyeceğim”

Geleceğe doğru yürürken hayat yolumda bir başlangıç olarak güzel bir pozisyon yakaladığım ilk adımımda okulumdaki ailemi gururlandırıp emeklerinin karşılığını vermeye başlamaktan dolayı çok mutluyum diyen Öznur Özge Özcan,
“Bunun bir başlangıç olduğunu ülkeme, okuluma ve hocalarıma daha çok layık olmak ve çok daha iyi yerlerde olmak için emekten, disiplinden, sabırdan, doğru ve iyi bir insan olmaktan ve çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Bu güzel ailem bana kariyerden önce çok daha önemli bir şey kattı ki o da ülkesine faydalı olan doğru bir kalp ve sağlam bir kişilik taşıyan bir insan olmaktır.” Şeklinde konuştu.

Doç. Dr. Karahan: “Sanayi odaklı tezler sayesinde öğrencilerimiz iş hayatında tercih edileceklerdir”
 
Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KÜSİ İstanbul İl temsilcisi Doç. Dr. Mesut Karahan başarılarından dolayı öğrencisi Öznur Özge Özcan’ı tebrik etti. Karahan, “Üsküdar Üniversitesi olarak tüm enstitülerimizdeki öğrencilerimize sanayi odaklı tezler vererek ülkemiz ihtiyacı olan teknolojiyi yerli üretimle yapabilecek aşamaya getirebilmektedir. Bu tarzdaki tezler sayesinde öğrencilerimiz mezun olmadan da tercih edileceklerdir” dedi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)