Kamuoyuna Duyuru

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Barış Pınarı Harekatı, Suriye'nin toprak bütünlüğünü gözeterek sınırımızda terör örgütlerinin yuvalanmasına karşı başarıyla gerçekleştirilmektedir.

Türkiye, önemli bir rol üstlenerek bölge halklarının huzur ve barış içerisinde yaşayacağı bir atmosfer oluşturmak için yalnız başına yapmak zorunda kaldığı bu operasyonla tüm terör örgütlerini etkisizleştirmeye yönelik tarihi bir sorumluluk yüklenmiştir.

Operasyon, uluslararası hukuka uygun biçimde ve dünya kamuoyunun gözleri önünde, sivillere zarar vermeden yürütülmektedir.

Üsküdar Üniversitesi Senatosu olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ve geleceği açısından son derece önemli olan bu operasyonun, Mehmetçiklerimiz ve kahraman ordumuzun sayesinde başarıyla sonuçlanacağına ve terör örgütlerinin hain emellerine sonsuza kadar ulaşamayacaklarına olan inancımız tamdır.

Operasyonda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

Saygılarımızla.

T. C. Üsküdar Üniversitesi